Personvern

Vi er opptatt av å verne om dine personlige opplysninger. Denne personvernerklæringen forklarer hvilken informasjon vi lagrer og hvordan vi bruker den. Den beskriver også hvilke rettigheter du har.

Krish Bygg er ansvarlig for personopplysningene som blir lagret. Organisasjonsnummeret er 921973365.

Hvilke personopplysninger samler vi inn, og hva er vårt formål med disse?

Nettsiden

Gjennom WP Statistics bruker vi informasjonskapsler for å få informasjon om hvordan nettsidene våre blir brukt av de som er innom. Dette gjør at vi kan videreutvikle siden og sikre at den er så brukervennlig som mulig.

Kontaktskjema

Sender du en beskjed via kontaktskjemaet på hjemmesiden vår, lagrer vi opplysningene du angir der i systemet vårt. Det er for at vi skal kunne gi deg så god oppfølging og service som mulig.

Underleverandør for regnskap

Vi samarbeider med regnskapsfirma. Regnskapsfirmaet skal kun behandle personopplysninger for formål som er spesifisert i våre avtaler.

Interne rutiner

Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Vi er ansvarlige for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle samt unødvendig innhold i vår e-post. Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Hva er dine rettigheter? Hvordan arkiveres og slettes opplysningene?

Lov om behandling av personopplysninger (Personopplysningsloven) gir deg rett til innsyn og oss plikt til utlevering av informasjon om dine personopplysninger. Du kan for eksempel fremme krav om retting eller sletting av mangelfulle, uriktige eller unødvendige personopplysninger. Unntatt er opplysninger som vi har plikt til å oppbevare etter regnskapsloven.

Hvordan sikres dine personopplysninger?

Dine personopplysninger oppbevares på digital og/eller fysisk vis. Kun ansatte med behov for tilgang og databehandlere vi har avtale med har tilgang til dine personopplysninger. Ethvert forsøk på å misbruke personopplysninger vil føre til reaksjoner, og vi vil heller aldri selge dine personopplysninger til tredjeparter.

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette kan imidlertid gi dårligere funksjonalitet på nettsiden og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på www.allaboutcookies.org

Hvordan kontakter du oss for mer informasjon?

For å få mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, ta kontakt med oss. Du finner vår kontaktinformasjon på nettsiden vår https://krishbygg.no